OneConcept Villa Hahnenkamm, кокошарник, 6 гнезда, 157 x 113 x 100 см, дърво (TRH1-VillaHahnenkamm) (TRH1-VillaHahnenkamm)

OneConcept Villa Hahnenkamm, кокошарник, 6 гнезда, 157 x 113 x 100 см, дърво (TRH1-VillaHahnenkamm) (TRH1-VillaHahnenkamm)

539,00 лв

Офертите за продукта

 

OneConcept Villa Hahnenkamm, кокошарник, 6 гнезда, 157 x 113 x 100 см, дърво (TRH1-VillaHahnenkamm) (TRH1-VillaHahnenkamm)

539,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
Описание
Декоративна  обвивка от червено цветно дърво за  пространствено развъждане на кокошки. Две странични гнезда, всяка с три отделения за яйца място за снасяне на яйца. Накланящ се покрив за лесно събиране и лесно почистване. Мечтаели ли сте да вземете пресни яйца от гнездата на собствените ви кокошки в неделя сутрин, за да си направите вкусна закуска? Очевидно, тъй като яйцата са снесени от щастливи кокошки, затова са по-вкусни от обикновен продукт от най-близкия супермаркет. Освен това е приятно и успокояващо за потребителя да знае от къде произлизат вкусните яйца за закуска. Кокошките са големи живи същества и тяхното отглеждане е атрактивно хоби, което е забавно и благодарение на което получавате и допълнително качество на живот. Благодарение на  пространствено спестяващо решение, размножаване на селскостопански животни е възможно и на малки площи. Който не може да предложи на кокошките си огромна оградена площ, има възможност да построи в своята градина малък компактен курник като този от one Concept. Курникът Вила Hahnenkamm от компанията one Concept осигурява на кокошките в две странично монтирани, повдигнати гнезда до шест легла, отделени един от друг чрез разделителна стена. Така, че в курника има ред и яйцата ще останат хубави на тяхното място - дори ако са заети. В центъра на курника има голямо отделение, където  кокошките ще  намерят подслон, ако не искат да излизат навън или времето не позволява. Покривите на местата за  яйца и големия главен покрив са накланящи се, което прави лесно събирането на яйца и  почистването. Благодарение на плъзгащото се дъно в централната част на курника, почистването допълнително се опростява. Чрез плъзгащата се врата кокошките  могат да влизат и излизат, плъзгащ се прозорец с мрежа осигурява вентилация. За да не се повреди дъното на къщата от влага, къщата е леко издигната. Краката са защитени от влага чрез черни пластмасови капаци. Освен практичните аспекти курникът е от червен цветно дърво е цветна атракция, която носи във вашата градина намеци за шведски селски стил. Дали в града или в селските райони. Пернатите домашни любимци ще се радват на новия си дом и ще се отблагодарят с весело куткудякане и снесени яйца.

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.